Design Laadpaal: Stijlvol Elektrisch Laden

Stijlvol elektrisch laden in regio Utrecht

Woon je in Utrecht of omgeving en zoek je een laadpaal voor thuis? Liefst een die net zo mooi en duurzaam is als je elektrische auto? Design-laadpaal heeft een maatwerk oplossing die overal past. Een stijlvol alternatief voor de fantasieloze laadpalen die je in Utrecht meestal ziet voor elektrisch laden. Kies tussen een design laadpaal of laadbox, bepaal je favoriete kleur en geniet van deze aanwinst op je oprit, parkeerplaats of in je voortuin.

Meer weten? Maak een afspraak in regio Utrecht.

Maak een afspraak

Maatwerk oplossing voor laadpaal voor thuis

De design laadpaal is gemaakt van RVS en bestaat uit een ranke buis met een iets gebogen kop. Hierin is het stopcontact slim verwerkt, zodat er geen regenwater of vuil bij kan komen. Je kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en diverse afwerkingen. Omdat elke situatie anders is, maken we graag een afspraak op locatie bij je woning of bedrijf in de regio Utrecht. We demonstreren dan hoe een design oplaadpaal werkt, zoeken de beste plek en bepalen hoe we de aansluiting van de besturingsbox in huis kunnen realiseren.

We demonstreren onze laadpaal graag. Maak een afspraak in regio Utrecht

Maak een afspraak

Ontzorgen van advies tot installatie

Benieuwd naar de kosten van een design laadpaal? Op basis van ons maatwerk advies krijg je vooraf een heldere offerte. Design-laadpaal ontzorgt je graag van begin tot eind. We nemen daarom ook de kosten mee voor installatie en eventueel graafwerk in de tuin. Over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Met een design laadpaal koop je een oerdegelijk product dat jarenlang meegaat. Bovendien kun je rekenen op drie jaar garantie.

Meer weten? Neem contact op voor jouw design laadpaal in Utrecht.

Maak een afspraak

Laadpalen in diverse soorten

Design laadpalen zijn er in twee soorten:

  • een basismodel inclusief stopcontact en besturingsbox;
  • een luxe uitvoering inclusief stopcontact en ilumen-elektronica, waarmee je het laden op afstand regelt via een app. Ook heb je altijd inzicht in je verbruik.

Daarnaast kun je kiezen voor een design laadbox voor thuis aan de muur (wall connector). Wil je meerdere design laadpaal bij je bedrijf? We adviseren graag over de mogelijkheden voor een laadplein.

Design-laadpaal adviseert graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak in Utrecht.

Maak een afspraak