Offerte

Investeer in een goede installatie van uw laadpaal:
Voor het gebruik van een elektrische auto heeft u ook een laadpaal nodig. Als u een eigen oprit of een parkeerplek dicht bij uw huis heeft, dan is een eigen laadpaal een voordelige optie. U kunt dan laden met eigen zonnestroom of uw eigen voordelige stroomtarief. Een goed geïnstalleerde laadpaal is een waardevermeerdering voor uw huis.

Presentatie op locatie of een offerte op afstand:
We komen graag op locatie langs om de laadpaal te presenteren. We kunnen ook de offerte op afstand maken. We komen dan niet langs maar maken toch een passende offerte. Met een aantal foto’s van de meterkast en de situatie in de tuin kunnen we een goede offerte maken. Met telefonisch overleg of contact via whatsapp of email krijgen we een goed beeld van uw situatie. Dit bespaart tijd en geld wat u terugziet op uw offerte. 

Advies over de plaatsing van uw laadpaal:
Wij geven advies over de plaatsing en gebruik van een laadpaal. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Elke tuin of oprit is anders. Afhankelijk van het gebruik van de oprit, is een slimme plaatsing van de laadpaal belangrijk. Zo kunt u met 1 laadpaal meerdere auto’s op uw oprit bereiken met de laadkabel. De laadpaal plaatsen op een plek waar weinig wordt gelopen voorkomt struikelen over de kabels.

Aansluiten op de meterkast:
In elk huis zit de meterkast op een andere plek. Afhankelijk van het bouwjaar het huis en de leeftijd van meterkast zijn aanpassingen nodig om de laadpaal veilig te kunnen installeren. De laadpaal heeft zijn eigen stop of zekering nodig. Er Vaak is er plaats in de bestaande groepenkast. Een uitbreiding kan nodig zijn. Er zijn vele opties om de kabels vanaf de meterkast naar de laadpaal te leiden. Vaak wordt de kruipruimte of de doorgang onder de voordeur gebruikt.

Vragen over Design-Laadpaal of een offerte:
Heeft u vragen over de aanschaf van een laadpaal. Neem gerust contact met ons op. In een direct gesprek kunnen we in korte tijd veel uitleg en advies geven. We kunnen dan direct uw vragen beantwoorden.

Maak een afspraak