Over Design-Laadpaal

Even voorstellen

Albert-Jan Campagne is de drijvende kracht achter Design-Laadpaal. Hij ontwikkelde het innovatieve ontwerp in zijn eigen werkplaats in Nijmegen. Kwaliteit én design vormden hierbij het uitgangspunt. Zijn drijfveer: mensen blij maken met een goed product, dat er ook nog eens mooi uitziet. Design-Laadpaal levert in heel Nederland en over de grens in België en Duitsland.

De aanpak van Design-Laadpaal.nl

Iedereen heeft z’n eigen wensen als het gaat om een laadpaal. En elke situatie is anders. Daarom maken we graag een afspraak op locatie. We demonstreren dan hoe een Design-Laadpaal werkt en bekijken samen waar jouw laadpaal het beste kan staan. En hoe we de aansluiting in huis kunnen realiseren. Op basis daarvan krijg je een heldere offerte, inclusief de kosten voor installatie en eventueel graafwerk in de tuin. Als je wilt, verzorgen we het offerteproces online aan de hand van foto’s of ander beeldmateriaal.

Van advies tot installatie

Design-Laadpaal ontzorgt je van advies tot en met installatie en onderhoud van je laadpaal. Zo adviseren we je graag over de verschillende soorten laadpalen en de mogelijke locaties. Maar ook over de passende elektronica en het juiste vermogen dat nodig is voor het laden van je auto. Natuurlijk regelen we ook de installatie tot in de puntjes. Over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Met een Design-Laadpaal koop je een oerdegelijk product dat nauwelijks onderhoud nodig heeft. Bovendien kun je rekenen op drie jaar garantie.

Voor particulier, ondernemer en b-to-b

Een Design-Laadpaal past vrijwel overal. Bij particulieren thuis op de oprit of in de voortuin. Ook op het parkeerterrein bij een bedrijfsgebouw of congrescentrum is een Design-Laadpaal een mooi alternatief. Natuurlijk kun je meerdere laadpalen koppelen. Design-Laadpaal verkoopt aan en installeert rechtstreeks bij de gebruiker, maar levert ook aan elektriciens en installateurs.