Retouren

Uw wilt uw aankoop bij www.design-laadpaal.nl ongedaan maken:
Consumenten kunnen van een aankoop afzien met een bedenktermijn van 14 dagen.

Deze 14 dagen gelden voor:
Producten uit voorraad geleverd, bedenktijd gaat in vanaf het moment dat u de producten ontvangt. Voor verkoop van producten met offerte of koopcontract die op maat worden geleverd geldt deze termijn niet.

14 dagen bedenktijd:
Volgens de wet heeft u als consument 14 dagen bedenktijd bij aankoop op afstand (via internet). Na ontvangst kunt u uw aankoop binnen 14 dagen aanmelden voor retour zonder opgave van rede. Aanmelden voor retour gaat via info@design-laadpaal.nl. Dit retour recht geld enkel voor ongeopende producten. Producten met een geopende of beschadigde verpakking kunnen niet retour worden genomen. Na ontvangst van de producten, betaalt www.design-laadpaal.nl u het aankoop bedrag terug inclusief de verzendkosten. Zie ook de algemene voorwaarden.

Producten op maat:
Bestelt u een product op maat, bijvoorbeeld een laadpaal met specifieke afmetingen of een bepaalde kleur. Dan geldt er geen wettelijke bedenktijd. Vanaf het moment dat u betaalt via ideal of een contract ondertekent waarin de specifieke kenmerken van het product worden vastgelegd is de aankoop definitief. U kunt de op maat geleverde producten ook niet retour zenden.

Wilt u na de aankoop van een product op maat de kenmerken van uw product veranderen? Neem dan contact met ons op. Als de laadpaal op maat nog niet in productie is genomen, dan kunnen we deze mogelijk nog aanpassen aan uw wensen. We zijn uw graag van dienst en kijken in overleg wat er mogelijk is.

Retour zenden:
Producten dienen ongeopend en onbeschadigd retour te worden gezonden. De kosten voor retour zenden komen voor rekening van de consument. De consument is verantwoordelijk voor het product tijdens het retour zenden.

Bekijk onze producten