Retouren

Uw aankoop bij www.design-laadpaal.nl ongedaan maken:
Consumenten kunnen van een aankoop afzien vanwege de bedenktermijn van 14 dagen.

Deze 14 dagen gelden voor:
Producten uit voorraad geleverd, bedenktijd gaat in vanaf het moment dat u de producten ontvangt. Voorverkoop contract voor producten op maat geleverd (Laadpaal besteld met specifieke kleur). De bedenktijd gaat in op het moment dat u het koopcontract heeft ondertekent of het product via ideal betaald.

14 dagen bedenktijd:
Volgens de wet heeft u als consument 14 dagen bedenktijd bij aankoop op afstand (via internet). Na ontvangst kunt u uw aankoop binnen 14 dagen aanmelden voor retour zonder opgave van rede. Aanmelden voor retour gaat via info@design-laadpaal.nl. Dit retour recht geld enkel voor ongeopende producten. Producten met een geopende of beschadigde verpakking kunnen niet retour worden genomen. Na ontvangst van de producten, betaalt www.design-laadpaal.nl u het aankoop bedrag terug inclusief de verzendkosten. Zie ook de algemene voorwaarden.

Producten op maat:
Bestelt u een product op maat, bijvoorbeeld een laadpaal met specifieke afmetingen of een bepaalde kleur. Dan geldt de bedenktijd vanaf het moment dat u betaalt via ideal of een contract ondertekent waarin de specifieke kenmerken van het product worden vastgelegd. Eenmaal geleverd kunt u de producten niet meer retourzenden.

Retourzenden:
Producten dienen ongeopend en onbeschadigd retour te worden gezonden. De kosten voor retourzenden komen voor rekening van de consument. De consument is verantwoordelijk voor het product tijdens het retourzenden.

Bekijk onze producten