Retouren

Retouren
Uw aankoop bij www.design-laadpaal.nl ongedaan maken:
Consumenten kunnen van een aankoop afzien vanwege de bedenktermijn van 14 dagen.

Deze 14 dagen gelden voor:
Producten uit voorraad geleverd, bedenktijd gaat in vanaf het moment dat u de producten ontvangt. Voorverkoop contract voor producten op maat geleverd (Laadpaal besteld met specifieke kleur). De bedenktijd gaat in op het moment dat u het koopcontract heeft ondertekent of het product via ideal betaald.

14 dagen bedenktijd:
Volgens de wet heeft u als consument 14 dagen bedenktijd bij aankoop op afstand (via internet). Na ontvangst kunt u uw aankoop binnen 14 dagen aanmelden voor retour zonder opgave van rede. Aanmelden voor retour gaat via info@design-laadpaal.nl. Dit retour recht geld enkel voor ongeopende producten. Producten met een geopende of beschadigde verpakking kunnen niet retour worden genomen. Na ontvangst van de producten, betaalt www.design-laadpaal.nl u het aankoop bedrag terug inclusief de verzendkosten. Zie ook de algemene voorwaarden.

Producten op maat:
Bestelt u een product op maat, bijvoorbeeld een laadpaal met specifieke afmetingen of een bepaalde kleur. Dan geldt de bedenktijd vanaf het moment dat u betaalt via ideal of een contract ondertekent waarin de specifieke kenmerken van het product worden vastgelegd. Eenmaal geleverd kunt u de producten niet meer retourzenden.

Retourzenden:
Producten dienen ongeopend en onbeschadigd retour te worden gezonden. De kosten voor retourzenden komen voor rekening van de consument. De consument is verantwoordelijk voor het product tijdens het retourzenden.