Service

Een laadpaal is een simpel stukje techniek wat weinig onderhoud nodig heeft. Bij normaal gebruik zou de laadpaal minstens 5 à 10 jaar probleemloos moeten werken. Er kunnen situaties of momenten voor komen dat u onze service nodig heeft. Hieronder zijn enkele onderwerpen vermeld.

Overbelasting meterkast

Bij installatie wordt bekeken hoe u uw elektrische installatie (meterkast) wordt belast door uw gebruik. Dit gebruik kan veranderen, denk hierbij aan opgroeiend gezin of bijplaatsen van een bubbelbad, Sauna, elektrische kookplaat, etc. Hierdoor kan de begrenzing van uw laadpaal niet meer juist zijn ingesteld. Wij kunnen u helpen de problemen op te lossen en de elektrische installatie of de laadpaal aan te passen.

Schade aan laadpaal

Schade aan de laadpaal kan voorkomen. Denk hierbij aan blikseminslag of het omverrijden van de laadpaal. Beschadiging van kabels bij graafwerkzaamheden is ook een mogelijkheid. Laat bij schade of onjuiste werking altijd uw laadpaal controleren.

Upgraden van uw laadpaal

Laadpaal techniek is in ontwikkeling. De nieuwste ontwikkelingen verwerken wij in onze Design-Laadpaal. Uw oude Design-Laadpaal kunnen we aanpassen aan de nieuwste versie van ons product. Zo kunt u profiteren van de nieuwste ontwikkelingen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tuin renovatie

Staat uw laadpaal niet meer op de juiste plek? Of wilt u uw tuin renoveren. Wij kunnen de laadpaal advies geven hoe de laadpaal te verplaatsen. In overleg kunnen wij een installateur inschakelen om dit voor u te doen.

Renovatie van uw Design-Laadpaal

De Design-Laadpaal is voorzien van een duurzame poedercoating. Deze is bestand tegen weer en wind. Raakt uw coating beschadigd of wilt u een andere kleur op uw laadpaal? Dan is het mogelijk de laadpaal van een nieuwe coating te voorzien. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Service kosten

U heeft garantie op uw laadpaal. Mocht blijken dat wij een fout hebben gemaakt bij installatie of productie van de Design-Laadpaal dan verhelpen wij de fout kosteloos. Is er schade die niet onder de garantie valt, dan zijn er kosten verbonden aan onze werkzaamheden. Neem contact met ons op of kijk op onze tarieven pagina om meer te weten over de kosten van een service bezoek.

Contact