Slimme Design-Laadpaal

Maak uw Design-Laadpaal slim met de Ilusmart app!

Design-Laadpaal is verbeterd met de Ilusmart app. De Design-Laadpaal kan nu met internet worden verbonden en met de Ilusmart app worden bestuurd. Zo kan u kiezen wanneer de laadsessie start. U kan de laadpaal op afstand aan en uit zetten. Het verbruik van uw auto is te volgen met de app. Ook is het mogelijk laadsessies te plannen of automatisch te laden wanneer uw zonnepanelen veel stroom produceren. Kortom u heeft volledige controle over uw laadpaal en verbruik.

Hoe werkt de Design-Laadpaal?

Design-Laadpaal is een laadpaal in 2 delen. De paal met stopcontact staat buiten. Een elektronicabox met elektronica voor de besturing en communicatie met de auto hangt binnen. Vaak is het handig om de elektronicabox in de meterkast te hangen. Maar de elektronicabox kan ook prima in de garage hangen dicht bij de oprit.

Design-Laadpaal met internet verbinding

De Design-Laadpaal die werkt met de app heeft andere besturingselektronica. Een aantal onderdelen in de elekctronicabox zijn anders en kunnen communiceren met internet. Via de internet verbinding worden gegevens tussen de app en de laadpaal uitgewisseld. In de app kan u het laden starten of stoppen.

Voordelen van de “Ilusmart app”

De ilusmart app heeft een aantal voordelen boven simpele versie van de Design-Laadpaal. Hieronder de functies op een rijtje:

  • Laden op afstand starten en stoppen.
  • Kiezen hoeveel de laadpaal laadt.
  • Laden bij zonnestroom productie.
  • Laadmoment kiezen, of het laden uitstellen na aansluiten auto.
  • Bepaald aantal km laden voor een bepaalde datum en tijd.
  • Uit lezen van verbruik van de laadpaal