Design-Laadpaal: Stijlvol Elektrisch Laden

Design-Laadpaal: dé oplossing voor elektrisch laden in Amsterdam

In een stad als Amsterdam is een elektrische auto ideaal. Maar wat doe je met de laadpaal voor thuis? Een Design-Laadpaal is dé oplossing op maat. Dankzij het bijzondere, slanke ontwerp neemt de Design-Laadpaal maar weinig ruimte in. Bovendien oogt deze oplaadpaal stukken beter dan de saaie palen die je in en om Amsterdam ziet voor elektrisch laden. Net zo mooi en duurzaam dus als je auto. Kies de kleur die bij je past en enjoy!

Benieuwd naar een Design-Laadpaal? Maak een afspraak in regio Amsterdam

Maak een afspraak

Maatwerk oplossing voor laadpaal voor thuis

De Design-Laadpaal bestaat uit een ranke buis met een iets gebogen kop, waarin het stopcontact is verwerkt. Er kan op die manier geen regenwater of vuil bij komen. Deze laadpaal voor thuis is gemaakt van oersterk RVS. De kleur bepaal je zelf. Benieuwd hoe een Design-Laadpaal er in het echt uitziet? We komen graag naar je woning of bedrijf in de regio Amsterdam voor een demonstratie. Samen bepalen we dan de beste locatie om de laadpaal en de besturingsbox te installeren.

We presenteren graag de Design-Laadpaal voor thuis. Maak een afspraak in regio Amsterdam

Maak een afspraak

Advies, kosten oplaadpaal en installatie

Omdat elke situatie anders is, geven we graag advies voor een maatwerk oplossing. Daar hoort natuurlijk een heldere offerte bij. Hierin zetten we de kosten voor de Design-Laadpaal op een rij. We nemen ook de kosten mee voor installatie van de laadpaal en de besturingsbox, inclusief eventueel graafwerk voor de aansluiting. Kosten voor onderhoud zijn er nauwelijks: een Design-Laadpaal is een oerdegelijk product dat jarenlang meegaat. Bovendien kun je rekenen op drie jaar garantie.

Maak een afspraak

Van laadpaal voor thuis tot laadbox (wall connector)

Er zijn verschillende design laadpalen en laadboxen:

  • Een basismodel inclusief stopcontact en besturingsbox;
  • Een luxe uitvoering inclusief stopcontact en ilumen-elektronica*;
  • Een design laadbox voor thuis aan de muur;
  • Een aantal laadpalen gekoppeld tot een laadplein bij je bedrijf.

*Met de ilumen-elektronica regel je het elektrisch laden op afstand via een app. Ook heb je altijd inzicht in je verbruik.

Design-laadpaal adviseert graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak in Amsterdam

Maak een afspraak