Design-Laadpaal: Stijlvol Elektrisch Laden

Breda gaat voor Design-Laadpaal voor thuis

Breda is een stad van levensgenieters én vernieuwers. Elektrisch rijden past daarbij. Net als een nieuwe manier van elektrisch laden, met een Design-Laadpaal voor thuis! Want zeg nu zelf: deze Design-Laadpaal is wel even wat anders dan de standaard oplaadpaal die je vaak ziet in Breda. Een verrassend ontwerp van een smalle buis met een gebogen kop. Gemaakt van RVS met een hoogwaardige coating. Net zo duurzaam dus als je elektrische auto.

Benieuwd naar een Design-Laadpaal? Maak een afspraak in regio Breda

Maak een afspraak

Maatwerk oplossing voor elektrisch laden

De Design-Laadpaal is een slimme combinatie van techniek en ontwerp. Het stopcontact zit verborgen in de gebogen kop van de paal. Zo kan er geen water of vuil bij. De bijbehorende besturingsbox regelt het laden. Deze box krijgt een plek in bijvoorbeeld de meterkast. De mogelijkheden voor het installeren van een laadpaal bespreken we graag bij jou op locatie.

Je krijgt dan meteen een goede indruk van het ontwerp en de werking.

Voor een demonstratie van de Design-Laadpaal voor thuis: maak een afspraak in regio Breda.

Maak een afspraak

Mogelijkheden voor laadpaal of laadbox voor thuis

De Design-Laadpaal voor thuis is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Je kunt ook kiezen voor een laadbox in eenzelfde strak design. Daarnaast is het mogelijk om meerdere laadpalen te koppelen tot een laadplein, bijvoorbeeld bij je bedrijf.

Onze Design-Laadpaal modellen op een rij:

  • basismodel inclusief besturingsbox voor in huis;
  • luxe uitvoering inclusief ilumen-elektronica voor laden op afstand met een app;
  • Design-Laadbox voor thuis aan de muur (wall connector).

Design-Laadpaal adviseert graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak in Breda

Maak een afspraak

Van advies tot installatie van je laadpaal voor thuis

Wat kost een Design-Laadpaal? Hoe zit het met installatie en onderhoud? Design-Laadpaal ontzorgt van begin tot eind. Je krijgt een deskundig advies voor een maatwerk oplossing, inclusief een heldere offerte vooraf. Over onderhoud hoef je je ook geen zorgen te maken: een Design-Laadpaal is een oerdegelijk product dat jarenlang meegaat. Bovendien kun je rekenen op drie jaar garantie.

Meer weten? Neem contact op voor jouw design laadpaal in Breda.

Maak een afspraak