Design-Laadpaal: Stijlvol Elektrisch Laden

Mooi in Groningen: Design-Laadpaal voor thuis

In Groningen krijg je de ruimte. Laat zien wie je bent en ga voor een Design-Laadpaal voor thuis. Een maatwerk oplossing voor elektrisch laden in een stijlvol design. Anders dan een standaard oplaadpaal en gemaakt van oerdegelijk RVS met een hoogwaardige coating. Goed voor jarenlang gebruik dus. Er is ook een laadbox in eenzelfde strak design. De keus is aan jou!

Benieuwd naar een Design-Laadpaal? Maak een afspraak in regio Groningen

Maak een afspraak

Verschillende kleuren en mogelijkheden Design-Laadpaal

De Design-Laadpaal bestaat uit een smalle buis van RVS met een iets gebogen kop. Hierin zit het stopcontact verwerkt, zodat er geen regenwater of vuil bij komt. De Design-Laadpaal is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en diverse afwerkingen. We demonstreren graag hoe deze oplaadpaal werkt bij jou op locatie in Groningen. Plaatsing is mogelijk in bijvoorbeeld de voortuin of op de oprit. Samen bepalen we de beste plek.

We geven graag een demonstratie op locatie. Maak een afspraak in Groningen

Maak een afspraak

Van laadpaal voor thuis tot laadbox (wall connector)

Voor het laden van een elektrische auto heb je naast een laadpaal of laadbox een besturingsbox nodig. Deze regelt het laden. We installeren de besturingsbox binnen, meestal in de meterkast. Er zijn verschillende Design-Laadpaal en Design-Laadboxen (allemaal inclusief besturingsbox):

  • een basismodel;
  • een luxe uitvoering met ilumen-elektronica voor elektrisch laden op afstand met een app;
  • een Design-Laadbox voor thuis aan de muur.

Design-laadpaal adviseert graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak in Groningen.

Maak een afspraak

Van advies en offerte tot installatie laadpaal voor thuis

Het plaatsen van een laadpaal vraagt om een maatwerk oplossing. We bekijken daarom altijd vooraf de situatie voor een laadpaal voor thuis. Of misschien wil je een of meerdere laadpalen koppelen tot een laadplein, bijvoorbeeld bij je bedrijf. Afhankelijk van jouw wensen en situatie geven we deskundig advies, inclusief een heldere offerte. Zo heb je vooraf een duidelijk overzicht van de kosten voor je Design-Laadpaal, inclusief de installatie.

Meer weten? Neem contact op voor jouw Design-Laadpaal in Groningen

Maak een afspraak