Design-Laadpaal: Stijlvol Elektrisch Laden

Design-Laadpaal voor thuis in Eindhoven en omgeving

Wie Eindhoven zegt, zegt Design. Bij Design-Laadpaal houden we net zoveel van een goed ontwerp als de designliefhebbers in Brabant. Dat bewijst onze oplaadpaal voor elektrisch laden. Het ontwerp is slim in alle eenvoud: een smalle buis met een iets gebogen kop voor het stopcontact. De Design-Laadpaal is gemaakt van RVS met een hoogwaardige coating. Net zo mooi en duurzaam als je elektrische auto.

Benieuwd naar een Design-Laadpaal? Maak een afspraak in regio Eindhoven

Maak een afspraak

Maatwerk oplossing voor laadpaal voor thuis

Een maatwerk oplossing voor een laadpaal voor thuis, die ook nog eens goed oogt. Dat is onze Design-Laadpaal. Als je wilt, kun je ook kiezen voor een laadbox in eenzelfde strak design. Je hebt keuze uit een groot aantal kleuren en diverse afwerkingen. Omdat elke situatie anders is, maken we graag een afspraak bij jou op locatie in Eindhoven of omgeving. Je krijgt dan een goede indruk hoe de laadpaal of laadbox eruitziet bij jouw huis of bedrijf.

We presenteren graag de Design-Laadpaal voor thuis. Maak een afspraak in regio Eindhoven

Maak een afspraak

Ontzorgen van advies tot installatie

Ons advies voor een maatwerk oplossing vertalen we in een heldere offerte. Zo heb je vooraf de kosten voor een Design-Laadpaal duidelijk in beeld. Natuurlijk verzorgen we ook de installatie en eventueel graafwerk in de tuin. Deze kosten nemen we daarom mee in de offerte. Over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Met een Design-Laadpaal koop je een oerdegelijk product dat jarenlang meegaat. Bovendien kun je rekenen op drie jaar garantie.

Meer weten? Neem contact op voor jouw Design-Laadpaal in Eindhoven

Maak een afspraak

Basismodel laadpaal of laadbox voor thuis

Ga je voor een laadpaal of een laadbox? Voor thuis of bij je bedrijf? We adviseren je graag over de mogelijkheden. Zo kun je op de parkeerplaats bij je zaak bijvoorbeeld een laadplein aanleggen. Verder zijn er verschillende soorten laadpalen:

  • Een basismodel inclusief stopcontact en besturingsbox voor in huis;
  • Een luxe uitvoering inclusief stopcontact en ilumen-elektronica, waarmee je het laden op afstand regelt via een app. Ook heb je altijd inzicht in je verbruik.

Advies voor een maatwerk oplossing? Neem contact op

Maak een afspraak